Ahoj Honzo,
tak jsem se právě díval na datování toho faxu a vychází to cca na 42 minut čistého skládání (včetně přípravy jednoho čaje) bez registrace a odesílání vzkazu…

Jojo, takovéhle blbosti by mi šly, avšak poslední dva seriózní texty jsem psal něco přes tři měsíce.
Na dílně J.m.B. jsem byl jednou jedinkrát, a to loni v JH, potkali jsme se tam, pamatuješ…?

Jo, ale vlastně teď si vzpomínám, že před tím jsem měl ještě jednou s Jirkou tu čest na Trapsavci 1993…
Daleko lepší trénink mi však v současné době obstarává Milan Jablonský, který vytrvale trvá na tom, abych pravidelně docházel s kytarou do Krychle. Zařekl jsem se před časem, že tam přijdu pokaždé s novým a ke všemu ještě tématickým repertoárem, a ten není zpravidla starší jak 24 hodin. Je to prima zábava (kupodivu i pro diváky), taky to někdy, kluci, zkuste…
Co se týče toho alba, bylo by to fajn, dokonce by mohlo vyjít i v anglické, německé a španělské mutaci. To by bylo, abychom taky neměli svoji Rowlingovou (totiž Rowlinga)! A po čase byste si mohli střihnout nějakou fúzi, navrhuji třeba Harry Potter a tajemná znakoplavka…
Tak se mějte!