od Slávek Janoušek » 29. 5. 2006, 14:17
Takže začíná převažovat názor, že zatím odložit? Denny se neozval vůbec, ví někdo, v jaké fázi to zůstalo trčet loni a jestli se na tom eventuálně po živé dílně letos na jaře něco pohnulo?
Je zajímavé si přečíst v Naktuálních aktualitách téma Sborník. Před rokem to vypadalo na vydání, teď už míň. (Kubo, prosím Tě, přesuň celé to téma sem pod Sborník, dík).
Lada má pravdu, že se na ty texty lze podívat tady a že to trochu ztrácí smysl - vydávat knížku. Jde spíš o to, že takový sborník je jakýmsi uceleným a přehledným záznamem nějakého časového období. Myslím si, že ani finančně by to nebylo tak náročné (u nákladu 300 kusů by na každého vyšlo pár knížek). Ale je možné udělat to i později (jak podotýká Arnošt F.).
Uvidíme.
Rozhodně by to chtělo udělat na tomto webu možnost zavěšovat i muziku (viz debata na jiném místě), aby eventuální zhudebňovatelé měli možnost dát posoudit zhudebněný text autorovi a celé dílně.
To bude vyžadovat další malou změnu: Jarda Síbrt mi psal o tom, že se mu často stává, že se nemůže připojit na Text.dílnu, zapátral na pípni.cz, kde mám svůj web, a zjistilo se následující. Poruchy jsou několikrát za den i mnohaminutové, protože se jedná o neplacený hosting. Domníval jsem se, že je to placený hosting, jenže částka, kterou platím, je pouze za doménu, nikoli i za hosting. Takže je třeba přejít na placený hosting, což jest asi 100 Kč měsíčně, mít stabilnější připojení a větší prostor - nechat zřídit i možnost zavěšovat MP3 atd.
Má-li k tomu někdo nějaký názor, sem s ním. Zdraví Slávek
Slávek Janoušek