od Lada » 6. 5. 2011, 00:01
Ale Arnošte, klidně pruď, já s tím spokojená nejsem a navíc už mi to vyprudil i Slávek s hub inem, takže už jsem i zvyklá -))) A nezdá se mi to - Jardo i Arnošte - navrch ani přesné!!! -) Už jsem to od této verze třikrát přepsala a nejsem spokojená s žádnou verzí a nevím, jestli to ještě kdy bude jinak -) Chtěla jsem si to jen zkusit a moc dobře vím, že tohle není moje disciplína. Dala jsem to sem spíš tak ze sportu, když už jsem do toho šla. Naopak nechápu, proč ty sem své texty chceš zavěsit, jen pokud je Petr nebude chtít... nevím o tom, že by se něco takového řeklo, ale možná je to jen nějaká domluva mezi vámi. Pokud jde o ta klišé, ano, chápu, přesto si nemyslím, že samotná slova jako taková, která jsi vyjmenoval, jsou nějak zvlášť problematická, je to spíš problém tohoto textu jako celku a rozhodně jen a jen moje chyba. Chtěla jsem do něho dostat od začátku určitý pocit, který ve mně byl vzbuzován muzikou - a myslím, že se mi to nakonec vůbec nepovedlo. Bohužel, protože kdyby se mi to povedlo, byla by to fakt pecka!!!! -)))))
Čau, L.