Uf, tak koukám, že jste se do mě všichni pustili:) Předem se chci omluvit,rozhodla jsem se,že Vám všem budu tykat,jelikož díky anonymitě internetu netuším,kolik Vám je let a už vůbec nevím,jakého jste postavení.Tak to na úvod od textařského kuřete jako jsem já.
To Ivo: Text dle mého názoru určitě význam má obzvlášť, když jsi v něm čtenář najde to "svoje". Já nevím,osobně když si čtu,nebo poslouchám písničku,tak si v tom hledám to svoje a nepřemýšlím,co tím autor chtěl říct. No, každej na to koukáme jinak.
To Jarmila: V podstatě stejná odpověď jako to Ivo.
To Jakub: Redlovu písničku znám a jsem fakt ráda, že nevím pro koho je napsaná, ztrácí to kouzlo. To je podobný jako když člověk čte knížku,pak to někdo zfilmuje a když se pak podíváš na ty postavy tak vypadají úplně jinak,než sis je představoval a není to už ono.
Tak drobné poodhalení ... Někdo se tu ptal na toho rozhočího...rozhočí protože, občas člověk chce,nebo respektive dělá velký rozhodnutí a najednou se objeví někdo,kdo to rozhodne za něj,ať je to dobře nebo špatně-a tak nějak podobně je to i s rozhodčím.
Velký plátno malíře,co sám se hledá ve víře... No určitě znáte takovej ten pocit,kdy stojíte,před váma nějaká velká věc a najednou nevíte jak to vlastně udělat? Čemu věřit a co hledat v sobě?? ...
No v podstatě bych řekla,že tahle písnička není souviský příběh,ale spíš popis jakéhosi stavu nebo pocitu.
To Honza: Řekla bych, že jsem to rozhodně nevyplivla na papír během několika minut. Mrzí mě, jestli v tom někdo vidí mlhu,ale co se dá dělat..
Každopádně pro mě to hlubší rozměr má,tak aspoň 1 člověk. Díky Ti.