12.–14. 4. Jarní živá textová dílna v Hořicích u Blanska

Zápis do tabulky účasti ve fóru


Horečky

A zhudebnitelná poezie
michal k. kosmonaut

...

Příspěvek od michal k. kosmonaut »

No a zase bych málem zapomněl, takže ....

Vzkaz pro Alenku: kapela ve které hraju na kytaru, zpívám, skládám h/t ... se jmenuje ... se jmenuje, ale vždyť ji určitě neznáš, tak co to řekne? ... :D . Ne blbé vtípky .... teď už to vážně řeknu, nebudu to přece zdržovat, protože můj a tvůj čas je drahocený ... na něco jako tohle prostě nezbývá kdy ... prostě napíšu jak se jmenuje a jdu od toho, tečka, ... že? ... nebo, ne? ... já nevím? ... tak teď ... ať se už můžes soustředit na něcojiného a .... JESTLI SI DOČETLA AŽ JSEM TAK SES DOČKALA :D :
"stylová planetární kapela" Never more"

... tak a je to venku a nic z toho, stejně neznáš, neslyšela atd. :) Prosím neplést s nějakou nulovou Nevermore v Praze (jmenovci s hodně naivními texty a muzikou bez koncertů) a také s metalovou
v USA a ani z rubrikou v reflexu :D .
Nevermore je asi velmi oblíbené, ale mi to tam máme pro lásku k Edgarovi. Koncertovali jsme zatím především po Brně, ale možná se zadaří a uslyšíš nás na nějakým festu :shock: Druh muziky: něco mezi rockem- popem- folkem a vším ostatním ... proto tam máme ten přídomek stylová (množství stylů :)) a planetární pro náš cíl, který se nepodařil ani Beatles a to prorazit v jiném ... planetárním systému, protože prorazit ve světě nebo snad v Čr nás zas tolik nemotivuje ........ :twisted:

Takže zodpovězeno a já můžu jít spát, že .... 8) michal
Lucka

Příspěvek od Lucka »

Ahoj Michale, jsem ráda, že Tě moje poznámka nerozzlobila, pro mě bylo nepříjemné už jen to psát, protože kritizuju strašně nerada :oops:, ale věděla jsem, že mám pravdu ... a tak mám velikou radost, žes to vzal přesně tak, jak jsem to myslela :). Možná bych tu mohla občas, mezi rozjímáním nad tvorbou básníků a textařů, proběhnout jako gramatická korektorka (to by mi tak jediné šlo).

Zatím ahoj L.
michal k. kosmonaut

...

Příspěvek od michal k. kosmonaut »

Ahoj Lucko, takového korektůrka by některé texty tady v dílně opravdu potřebovaly ( no mé určitě:D) . Pokud by sis někdy našla čas tak by bylo skvělé texty pohlídat.
Jsem rád, že někdo sleduje dění na dílně a není to přitom přispěvatel ( textař), dokazujeto, že nápad t. dílny neoslovuje jen úzkou komunitu.
Měj se hezky a posluchačsky :D ... michal
Alena
Příspěvky: 17
Registrován: 30. 3. 2004, 09:07

Příspěvek od Alena »

Michale díky za info. Az budete někdy hrát v brně a praští mě nějaký plakátek přes nos,tak se stavím:) A.
michal k. kosmonaut

...

Příspěvek od michal k. kosmonaut »

Ahoj Alenko a všichni brňáci...ten koncertík náší stylové planetární kapely Nevermore je příští středu 16.6. v MV music clubu na Kounicové ulici u Stadecu od 19:30. Pokud má chuť nějaký "dílnař" zaskočit bude to super.
Hrajeme rock-folk-pop ( vlastní písničky). Zazní tam i Horečky a Bufet V i Empire state building, též Yellow= prostě textíky zde uveřejněné. Budu se těšit.
Tady najdete mapku kde je klub:
http://dir.seznam.cz//42/14/39.html

A tady jsou stránky Stylové planetární kapely Nevermore:
Není tam aktualizovaná muzika a fotky členů, ale jinak v pohodě stránečky :wink:
www.nevermore.wz.cz
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Supr, tak snad mi to vyjde a stavim se...Alena.
Odpovědět

Zpět na „Zhudebněná poezie“